Årets sista golfrunda

I helgen var jag ute med grabbarna i sommarstugan. Jag brukar åka dit på hösten och se över stället. Det är alltid något som måste fixas. Vi målade ett fönster som började se lite slitet ut. Fyllde på med toalettpapper. Vi ställde undan altanmöblerna i boden. Kollade värmepumpen. Jag vet inte om jag skrev om det här, men förra året bytte vi till bergvärme i huset. Det blev hur bra som helst! En riktig fullträff. Nu har jag en app som jag kan använda för att se hur driften fungerar även när jag inte är där. Vi ska faktiskt låna ut huset en vecka i vinter till några vänner så det är bra om värmen fungerar då.

Det blev också några rundor på golfbanan

Utöver allt småfix så tog vi självklart oss ut på golfbanan också. Det börjar bli ganska kallt nu, men vi hade tur med vädret och kunde gå en riktigt bra runda. Golf är, som jag har skrivit förut, inte bara en sport men också en härlig naturupplevelse. Jag har jobbat på min baksving i sommar och kan slå betydligt längre nu. Jag tror faktiskt att jag är den som lyckas skicka iväg bollen längst av alla oss grabbar. Efter golfen blev det en öl i solen och vi avslutade helgen ute på en nyöppnad krog. Det var förmodligen årets sista runda, men jag ska se till att besöka golfhallen i vinter så att jag inte tappar formen.