Dalarna levererade

Senaste trippen till Dalarna gav verkligen skörd kan man säga, och jag är redan på väg tillbaka för lite mer golfande. Det är ett alldeles utomordentligt landskap med massvis av banor, och sist hann vi bara utforska en bråkdel av allt vi ville se och besöka – så nu gör vi ett nytt försök om ett par helger!

Denna gång landar vi i Rättvik
Förra gången hade vi Älvdalen som utgångspunkt för våra äventyr, så nu tänkte vi testa något nytt och har därför bokat in oss på hotell i Rättvik denna gång istället. Fick tips om att boka just Green Hotel om vi skulle till Rättvik, och det kändes ganska skönt eftersom det fanns helt vansinnigt många hotell att välja på där. Både Rättvik och Tällberg verkar vara hotellens hemstad på något vis, haha.

Utifrån hotellet har vi då kalkylerat upp en liten rutt som vi tänkt att ta oss igenom för att hinna se så många golfbanor som möjligt under visiten. Det blir nog inte så att vi kommer att kunna spela på alla banor, så där har vi ett tufft val att göra, men vi ska åtminstone försöka hinna med att spana in minst 3 av följande tänkte vi:

  • Leksands GK
  • Sollerö GK
  • Aspeboda Golfbana
  • Furudals bruk GK
  • Idrefjällens GK
  • Dalsjö Golfklubb
  • Hagge golfklubb

Hittade några paketvarianter också värda att spana in
Såg att många golfanläggningar har satt ihop olika paketlösningar för den som vill besöka Dalarna och någon av de totalt 20 golfbanor som finns i länet. De flesta var ju dock kombinerade med boende, och vi känner oss redan nöjda med vårt hotellval där – så inte denna gång. Hade kunnat vara något att testa på framöver kanske, mot sommaren eller in på tidig höst. Ni får väl hojta till om det finns intresse av att dra ihop ett större gäng och dra iväg på någon golfresa framöver. Kan säkert fixa fram lite bättre priser via några kontakter, så om vi är ett gäng som åker kan vi nog komma billigt undan!