Golf i Dalarna

Det är få platser i Sverige som kan erbjuda en så varierande upplevelse som Dalarna, speciellt när det gäller golfen. Här har du mängder av olika varianter av banor, från klassiska skogsbanor, till de öppna fältens banor och de fjällnära banorna, givetvis med många läckra inslag av vatten. Med andra ord så finns det i Dalarna en extrem mängd olika typer av banor som på olika sätt kommer att kunna testa dina kunskaper och färdigheter. Landskapet erbjuder helt enkelt en flod av variation och det är perfekt för dig som gärna vill ha nära till större utmaningar och nya golfupplevelser.

Norra Dalarnas fördel

När det gäller golf så är det ett utmärkt tillfälle att också göra denna resa i kombination med övernattningar på bra boenden, och det finns det gott om i norra Dalarna. Inte bara hittar du bra camping i Älvdalen och andra ställen, det går också att hitta helt underbara hotell och stugor på flera håll med en naturupplevelse som rimmar ypperligt med det som du känner att du allra helst vill uppleva. Och när det gäller fördelen som norra Dalarna har så är det just den makalösa naturupplevelsen, för det finns ingen annan plats i Sverige där man så lätt hittar fjällen och samtidigt kan njuta av en ombonad och modern vistelse.

Golf är i allmänhet en naturupplevelse på många sätt, men när du kommer till Dalarna så är det något alldeles extra. Om du dessutom kombinerar det med camping på exempelvis www.alvdalencamping.se så kommer du att leva tillsammans med naturen på ett sätt som kommer få dig att sakna den när du väl har lämnat den. Det här är fallet för väldigt många beträffande besök i Älvdalen och norra Dalarna, för det är väldigt naturromantiskt, och att pegga upp på första tee med fjällen som granne är verkligen en upplevelse som göra din runda bra, oavsett hur det egentligen går.