Och nu, över till något helt annat

Det här är ju en blogg om golf, men inte bara. Det ryms också andra ämnen här. Som det står om oss ”bloggen om golf, livet, vänskap, natur och annat fint”. Det är alltså tänkt att den också ska handla om typ allmänt från livet och vardagen, men hittills har det ju faktiskt mest blivit golf. Och det gör ju inget eftersom golf är livet, och våra läsare uppskattar kanske att det är en lite mer renodlad golfblogg. Eller? Kommentera gärna, och berätta vad ni vill läsa om. Hur som helst så tänkte vi prova att blanda in lite andra saker också, lite mer vardag. Så här kommer ett inlägg om köksluckor!

Byta köksluckor
En av oss i golfgänget har nyligen bytt köksluckor, och även om ingen av oss är speciellt inredningsintresserade så fick det ändå flera av oss att fundera på att göra samma sak. Det blev nämligen väldigt snyggt. Och det var väldigt enkelt. Det var ett företag som heter Mälarkök som gjorde jobbet, och det hela gick väldigt smidigt till. Först gjorde de ett kostnadsfritt hembesök där man fick titta på luckor och sådant, alltså prover, och sedan så mättes de befintliga stommarna och så tillverkades luckorna efter måtten. Så himla smart! När luckorna sedan var klara så var det en montör som satte upp dem, så man behövde liksom inte göra något själv. Och det blev som sagt himla snyggt. Så ett tips är att surfa in hos Mälarkök om ni funderar på att göra om i köket.

Var det intressant?
Så, vad tyckte ni? Var det roligt att läsa om sådant här? Skriv gärna en kommentar som sagt, och delge oss era åsikter om vad ni tycker att det är roligt att läsa om. Vi vill ju skriva en läsvärd blogg, och en blogg är ju ingenting utan sina läsare. Alltså måste vi ju skriva om sådant som ni vill läsa om. Och det är lite svårt ibland att veta vad det är. Ska det vara bara golf, eller också andra saker? Berätta!